Keisinger ház

More
13 years 1 month ago #4293 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"A Landmark a Kendall Square-nél. Egy köpésre van az egyetemt?l. Nem egy csóró, és egész diákbarát is, oké, nektek nem kell hogy az legyen, mármint árban, de azért a m?sor is más. Néhány volt Harvardos ügyvéd viszi most hobbiból. ?k gondolom ilyesmit tanultak a jog mellett és tudták, hogy anno nekik mi kellett. Szerintem egész jó, és biztosan jobban veszi ki magát a dolog ha oda mentek, mint két normális diák, mint hogyha valami csillogó villogó burzsuj helyre mentek öltönyben meg estélyiben és megnéztek valami nagyon érthetetlen m?vészfilmet három buzeránsról meg két leszbikusról, vagy mondjuk nem is tudom, az elfek politikai életér?l. Én legalábbis oda mennék, ha azt szeretném, hogy ne úgy nézzenek rám, mint az egyik helyi legnagyobb hatalmú mágus lányára vagy védencére, aki akár herceg vagy hercegn? is lehetne, ha egy német vámpír azt hörgi valahonnét az árnyakból."

-"Egyébként meg mindkett?töknek piszok nagy mázlitok van. Mostmár csak arra vagyok kíváncsi, hogy Erikának fölt?nt-e hogy gyakorlatilag randira hívtad és ? igent mondott. Bár amilyen arckifejezéssel és sietséggel indult fölfelé átöltözni, szerintem fölt?nt." teszi még hozzá Kathy. Csak reméled, hogy nem olvasott a fejedben.

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 4 weeks ago #4295 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Aha, köszi a tippet, akkor az lesz a nyer?. Mindjárt meg is nézem, mit adnak. De nem egészen értem, mit jelent az, hogy mázlink van? Mert hogy nekem miért van mázlim, azt tudom, de Erikának? Azért én messze állok a herceg kategóriától, még csak sz?ke sem vagyok. - jegyzem meg a végét mosolyogva.

More
13 years 4 weeks ago #4297 by Nyarlathotep
-"Azért vagytok akkora mázlisták, mert csak úgy összemelegedtetek. Nehogy valami rosszat érts bele, de tudod, ez olyan megismerkedtek, találkoztok kétszer-háromszor, elhívod négyszer ötször és a következ? az már talán randi és majd a harmadik-negyedik után talán azt mondjátok hogy hú akkor most jártok. Na ezen a tipikus marhaságsorozaton nem mentetek eddig keresztül. Ha nem mondom azt, hogy ez már gyakorlatilag egy randinak is beillik, akkor eszedbe se jutott volna, nem? Na err?l van szó. Hogy ilyen természetesen és könnyen összemelegedtetek. Szerinted mi lett volna akkor, ha valaki más jön ide és mondjuk mellettem akar aludni? Kétszer sem biztos, hogy aludtunk volna azon az éjszakán, meg a következ? mondjuk három négyen és aztán annyi. Ha azt szeretném hogy valaki mellettem is maradjon, akkor bizony igen hosszan csak sejtetnem kéne, hogy a kilométeres körzetembe is jöhet majd hét-nyolc randi után. Ha nem unja meg, akkor biztosan marad. Na ezek a mesterkedések hiányoznak nálatok."

Gyorsan átfutod a listát kalandfilmek után, de amiben nem tépnek senkit darabokra els? ránézésre inkább romantikus filmnek t?nik. Kalandfilmnek olyan címet, hogy Az álmok útjain ezer éve nem adtak, viszont a trailer meggy?z arról, hogy ez valóban kalandfilm, méghozzá fantasy kalandfilm, egy Randolph Carter nevezet? téged kicsit Indiana Jonesra emlékeztet? figura. [? is régész, ? is egy egyetemmel áll kapcsolatban és ruházatra is emlékeztet Indiana-ra, leszámítva a szemüveget.] A trailer viszont szerencsére nem egy Indiana Jones koppincsról árulkodik, hanem egy sokkal mélyebb karakterr?l aki miután háromszor álmodik egy gyönyör? városról, még egyszer látni akarja, de valamiért az istenek nem hallgatják meg, ezért úgy dönt, hogy személyesen keresi meg ?ket a saját álmaiban. Akció helyett ez inkább tényleg a kalandfilm felé mutat, afelé a kalandfilm felé, amit vagy ezer éve nem forgattak, hála a blockbuster akciófilmeknek. Egész jónak ígérkezik. Ha nem 2063-as volna, azt is mondhatnád, hogy a nagy ?s. Szerencsére ez nem a premier [bár ilyeneket nem nagyon néztél, hála az akciófilmeknek és a mindent fölülmúló számítógépes effekteknek], így még nagy sortól sem kell tartanod. A dolog csak ott igényel odafigyelést, hogy ne oda üljetek be, ahol m?érzet is akad, ahhoz ugyanis adatjack is kell, Erika pedig bizonyára nem venné jó néven, ha a felét nem fogná föl mellette meg egy rakás kiberzombi ülne.

Csapat riadó!

More
13 years 4 weeks ago #4298 by danka90
- Ja értem, mire gondolsz. Hát fene tudja, a játékokban sosem voltam jó, amivel eddig bepróbálkoztam, mind elcsesztem. Volt már, hogy akartam hasonló lányhoz közelíteni, akit nem érdekelt a hírnév, meg egyéb baromságok, de ezt a játékot nem teljesen értem, igazából most is csak úgy jön magától, hogy mikor mit kell csinálnom. Szerintem ebben is segít a tea egy kicsit. Mindenesetre most igyekszem nem elszúrni. Viszont sok ookos tanácsot nem tudok mondani arról, hogy szerintem mit kéne tenned, én most is csak sodródom az árral. De lehet, hogy majd nálad is pont így fog m?ködni. Egyszercsak belecsöppensz valamibe.

- Á, meg is van mit lenne jó megnézni. Ismered Az álmok útjain-t? Idei film, még nem láttam, de a trailer alapján alkalomhoz ill?nek t?nik. Szerinted Erikának tetszene?

More
13 years 4 weeks ago #4299 by Nyarlathotep
-"Pont err?l van szó. Ebben nem hiszem, hogy a tea tudna segíteni. Ez olyan küls? dolog, az meg csak bels? dolgokban segített. Tanulásban, ilyenek. Itt meg ez nem m?ködik. Egy másik ember nem tud befolyásolni. Mondjuk úgy, hogy ez tapasztalat. Próbáltam. Mondjuk azt nem próbáltam, hogy mi van ha valaki olyannal próbálkozok aki maga is ivott ebb?l." jegyzi meg egy hamiskás mosollyal.

-"Szóval ha hirtelen belém zúgsz akkor tudod a választ. Nem, ilyet nem tennék, már csak Erika miatt se. Meg egyébként is az olyan volna, mintha megparancsolnám és akkor meg nem az igazi. Akkor már nem természetes. Szóval nem megy. Egyszer?en csak remekül passzoltok egymáshoz."

-"Ja, azt a filmet láttam. Hát mit mondjak... Furcsa... Nagyon nem a megszokott a f?h?s megmenti a világot stílus. Igazából ha könyvet akarok olvasni akkor sosem nézem meg a filmet helyette, ha viszont már elolvastam, akkor már végképp nem. Túl nagy csalódás. Ez viszont egy olyan film, mintha egy nagyon érzékletesen és szépen megírt fantasy regényt olvasnál, csak ebb?l nincs könyv. Bár ha van, akkor szerintem az els? olyan film, ami tökéletesen átvitte. Oké, furcsa és kicsit beteg is szerintem, de egy szórakozott, a régi iratokba belegárgyult kicsit olyan tarisznyarák-bölcsész szer? esetlen régésznek milyen legyen a fantáziája? Egyébként pont ezért, Erikának szerintem nagyon fog tetszeni. Mostanában nem nagyon mozdult ki, a TV-ben meg még nem adták, maximum valamelyik hiperszuper mozicsatornán, meg egyébként is azóta TV-zik, amióta itt vagy és akkor is csak veled, szóval szerintem ez neki kimaradt. És ne emlegessem a piszok nagy mázlit..."

Csapat riadó!

More
13 years 4 weeks ago #4300 by danka90
- Á, értem. Ezt lehet, hogy kár volt megtudnom. Eddig olyan magabiztos voltam, hogy a tea majd megoldja, amit én nem tudok. Na mindegy, egyébként is igazad van, az úgy nem természetes. Remélem tényleg jól látod ezt az összepasszolós dolgot, mert tudnék neki örülni, ha így lenne. Csak nehogy Erika felfedezze bennem a kockát egy id? után. Majd alakul...

- Na jó, ezzel a filmmel tényleg nagy mázlim van ezek szerint. Pont valami hasonlót kerestem. Most már én is kíváncsi vagyok rá.

Hmm, Erika nem TV-zik. Akkor mit csinál? Máris egy érdekes beszédtéma a listára, mozi utánra. Meg most, hogy így belegondolok, csomó mindent nem tudok még róla. Na de pont erre jó a randi. Viszont oda kell figyelnem, hogy ne a régi önmagamat hozzam, pláne így, hogy a tea is csak placebo. Bár állítólag akkor is hat a placebo, ha tudják róla, hogy az. Na jó, ha Kathynem igaza van és tényleg összepasszolunk, akkor nem lesz gond.

- Most jut eszembe, hogy nézek ki? Kéne nekem is valami emberi gönc. Bocsi, rohanok.
Rohamléptekben felmegyek a szobámba és az els? tiszta, alkalomhoz ill? és összepasszoló ruhákba belebújok. Valószín?leg így is el?bb végzek, mint Erika, úgyhogy ezek után sietek vissza a konyhába, majd míg Erika meg nem jön, már a ma délután második felét tervezem, kéne egy jó kajálda. Le is töltöm az összes szóba jöv? lehet?séget a karpántomra, majd ha még mindig van egy kis id?, akkor elrendezem kategóriák szerint. Els?dleges csoportosítása származás, kínai, thai, amerikai, stb. Ezen belül jöhet a min?ség 4 csoportja, (1. utcai hotdog, zugétterem, stb nem játszik, 2. gyorsétterem, bar, bisztro talán, 3. rendes étterem talán, 4. puccos burzsuj hely nem játszik)
Ha ezekr?l lesz egy listám, már tudok ajánlani valamit mozi utánra, de ez majd úgyis megbeszélés kérdése lesz.

Time to create page: 0.235 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.